Over

Carla van Mensvoort

Ik ben Carla van Mensvoort en woon sinds enige tijd in Liempde. Naast af en toe een potje tennissen en een les in de sportschool wandel ik op een mooie zomeravond of zondagmiddag graag een rondje langs De Dommel. Ook sta ik graag in de keuken om klassieke gerechten gezonder te maken terwijl ze ondertussen wél lekker blijven.

Als zelfstandig diëtist help ik mensen met pittige medische klachten, met een persoonlijk doel of met een gezonde interesse in passende voeding. Ik luister en probeer mensen zo persoonlijk mogelijk te helpen.

Als diëtist ben ik ook leefstijlcoach!

Door mijn ruime ervaring als diëtist in het ziekenhuis weet ik veel van levensstijlen, onder- en overgewicht en ziektebeelden in relatie tot voeding. Die kennis en ervaring gebruik ik volop in mijn praktijk, net als mijn overige specialisaties.

Mijn missie

Graag help ik u op een realistische, invoelende manier. Ik luister en geef veel informatie over wat voeding voor úw gezondheid betekent, want dat verschilt per persoon.

Samen maken we een plan om uw doel te bereiken. Ik vind het belangrijk dat u met een goed gevoel hier komt én dat u snel verbetering voelt. En daar doe ik mijn uiterste best voor.

Wilt u meer weten? Neem contact op!

Fenneken Tigchelaar

Mijn naam is Fenneken Tigchelaar. In 1997 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vanaf 1998 heb ik ruim tien jaar ervaring opgedaan als diëtist bij de thuiszorg. Sinds 2009 werk ik als zelfstandig diëtist.

Door de jaren heen heb ik vooral veel ervaring opgedaan met het begeleiden van volwassenen/ ouderen met onder andere ondergewicht, overgewicht, diabetes mellitus of hoog cholesterol. Ook heb ik veel mensen begeleid met darmklachten zoals PDS of coeliakie en mensen met COPD.

Ik houd erg van wandelen met onze vier hondjes, maak graag muziek en vind het erg leuk om van alles te bakken en koken. Wij – mijn vriend, drie zoons en ik – wonen in Eindhoven.

Ik heb zowel in Liempde als Boxtel op verschillende dagen spreekuur binnen de praktijk.