Over

Over

Carla van Mensvoort

Ik ben Carla van Mensvoort en woon sinds enige tijd in Liempde. Naast af en toe een potje tennissen en een les in de sportschool wandel ik op een mooie zomeravond of zondagmiddag graag een rondje langs De Dommel. Ook sta ik graag in de keuken om klassieke gerechten gezonder te maken terwijl ze ondertussen wél lekker blijven.

Als zelfstandig diëtist help ik mensen met pittige medische klachten, met een persoonlijk doel of met een gezonde interesse in passende voeding. Ik luister en probeer mensen zo persoonlijk mogelijk te helpen.

Als diëtist ben ik ook leefstijlcoach!

Door mijn ruime ervaring als diëtist in het ziekenhuis weet ik veel van levensstijlen, onder- en overgewicht en ziektebeelden in relatie tot voeding. Die kennis en ervaring gebruik ik volop in mijn praktijk, net als mijn overige specialisaties.

Mijn missie

Graag help ik u op een realistische, invoelende manier. Ik luister en geef veel informatie over wat voeding voor úw gezondheid betekent, want dat verschilt per persoon.

Samen maken we een plan om uw doel te bereiken. Ik vind het belangrijk dat u met een goed gevoel hier komt én dat u snel verbetering voelt. En daar doe ik mijn uiterste best voor.

Wilt u meer weten? Neem contact op!

Elke Kuepers

Ik ben Elke Kuepers. In 2015 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de hogeschool van Arnhem/Nijmegen. Om me verder te specialiseren heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd. Zo ben ik ook orthomoleculair therapeut en darmtherapeut.

Als dietist kan ik mensen met verschillende klachten of medische aandoeningen begeleiden in het bijzonder darmklachten, vermoeidheidsklachten, voedingsintoleranties, hormonale klachten (wens tot zwanger worden, burn-out, stress).

Ik woon met mijn vriend samen in Eindhoven. Ik houd van zwemmen, wandelen in de natuur, koken en schilderen.

Vanaf 2015 werk ik regelmatig bij Carla van Mensvoort in de praktijk.

foto-Elke